CanForns
CanForns

TEL 93 845 92 31
VENDA AL MAGATZEM I SERVEI A DOMICILI TOT L’ANY

Llenya d’Olivera

Preu 0,27€/kg.

L’olivera és un arbre que creix a la conca mediterrània. Està adaptat als estius molt secs i als terrenys d'argila i sauló. És un arbre de creixement molt lent i per tant la seva fusta és dura, pesada, recargolada i amb molt poca humitat.

La llenya d'olivera fa molta brasa i també fa flama. A l’hora d'encendre el foc es necessita força temps perquè la seva fusta és molt densa i atapeïda. És per això que la combustió és molt lenta. Per tant, va molt bé si volem tenir el foc tot el dia encès o durant moltes hores.

La llenya d’olivera la recomanem sobretot per a llars de foc tradicionals d’obra perquè la brasa és el que ens escalfarà.

Si volem fer carn a la brasa, malgrat que l'olivera fa molta brasa, ens anirà més bé la llenya d'alzina i la de faig, més que no pas la d'olivera.

La llenya que es fa amb la soca de l'olivera té formes estranyes perquè com que és tan recargolada és molt difícil de treballar i no surten mai els troncs rectes. En canvi la llenya que surt de la poda de l'olivera sí que és recta i amb la pell molt llisa.

comparteix amb nosaltres

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Llenya d’Olivera

Horari d’estiu

De dilluns a divendres
obert matí de 9 a 13 i tarda de 15 a 18h
Dissabte de 9 a 13h
Diumenge i festius tancat

TANCAT DE VACANCES
DEL 15 AL 31 JULIOL