CanForns
CanForns

TEL 93 845 92 31
VENDA AL MAGATZEM I SERVEI A DOMICILI TOT L’ANY

Avis Legal i Protecció de Dades Can Forns

Avis Legal i Protecció de Dades

1.- Titularitat

En compliment d’allò previst en la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i altra normativa aplicable, s’informa que el titular d’aquest lloc web és Pere Ortega Valderas, amb domicili professional al Carrer del Pla, 1 de Vilanova del Vallès, CP: 08410, amb telèfon: 938 45 92 31 i email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Llenya Can Forns es reserva la facultat de modificar o suprimir l’accés i ús d’aquest lloc web i també dels serveis i la informació que contenen.  

2.- Modificació i ús

L’accés i ús d’aquest lloc web li confereix la condició d’usuari i, com a tal, li és exigibles un ús conforme als bons costums, l’ordre públic, la llei i les condicions aquí especificades.

3.- Contingut

El lloc web conté texts amb finalitat informativa i publicitària que poden no coincidir amb el coneixement més actual sobre la matèria. Les opinions que es troben en aquest lloc web no reflecteixen necessàriament els punts de vista de Llenya Can Forns i, per tant, l’usuari no ha d’actuar en base a la informació continguda sense assessorament personal directe.

4.- Enllaços a aquesta web

L’usuari que desitgi enllaçar aquesta web haurà de comunicar-ho a Llenya Can Forns. Especialment si l’ús  és per a finalitats lucratives amb excepció de directoris professionals i webs d’indexació de serveis professionals que siguin veraços i exactes.

5.- Veracitat de la informació

Sense perjudici de l’avís en matèria de privacitat i protecció de dades, la informació que faciliti l’usuari a aquest lloc web ha de ser exacta i vertadera. S’eximeix a Llenya Can Forns dels efectes que la informació inexacta o falsa pugui comportar a l’usuari o a tercers seguint la normativa de responsabilitat civil

6.- Propietat intel·lectual

Tots els continguts del lloc web compresos a títols enunciatiu no exclusiu: logotip, texts, fotografies, gràfics, estructura, eslògans, codi font, estètica, missatges, etc. són propietat de Llenya Can Forns i no es dona permís perquè siguin cedits o usats per tercers en seguiment  de la normativa en matèria de propiedad intel·lectual.

7.- Protecció de dades personals

De conformitat amb allò establert Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, i en el Reglament General de Protecció de Dades l’informem que les dades aportades per l’interessat o usuari d’aquesta web poden ser incorporats i tractats en un fitxer informatitzat que té únicament la finalitat de comunicació entre les parts i el seguiment i compliment dels encàrrecs propis de l’activitat. En cap cas seran cedides a tercers ni a organitzacions internacionals.

En qualsevol moment l’interessat pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el responsable del tractament : Domènec Forns, SLP, amb CIF: B-59545459, amb domicili a Av. del Parc, 5, 4t-3a de Granollers, CP 08402, i també comunicant-s’hi per email a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

8.- Exercici dels drets de protecció de dades

Els usuaris poden dirigir una comunicació per escrit a Llenya Can  Forns o també un email a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., incloent-hi una fotocòpia del DNI o un altre document identificador  per  sol·licitar l’exercici dels drets següents:

  • Accés a les dades personals objecte de tractament i contingudes en els fitxers.
  • -Rectificació de les dades inexactes o incorrectes.
  • -Supressió de les dades de la seva titularitat.
  • -Oposició al tractament total o parcial de les dades de la seva titularitat.

Els formularis de sol·licitud li seran facilitats per Llenya Can Forns  o per l’encarregat de tractament. També podrà usar els de la Pàgina oficial de la Agencia Espanyola de Protecció de Dades.

comparteix amb nosaltres

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Horari d’estiu

De dilluns a divendres
obert matí de 9 a 13 i tarda de 15 a 18h
Dissabte de 9 a 13h
Diumenge i festius tancat

TANCAT DE VACANCES
DEL 15 AL 31 JULIOL